Η μπάλα στο πλεκτό
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άκυρο το deal Αστέρα – Ολυμπιακού για τον Πασαλίδη, επιστρέφει ο Ίγκορ στην Τρίπολη!

Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Τα θέματα που άπτονται του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν αρχίσει να τρέχουν στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που έχασαν πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος και ουσιαστικά τέθηκαν εκτός τίτλου.

Και δύο από τα ζητήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των «ερυθρόλευκων», έχει να κάνει με τους Ίγκoρ και Πασαλίδη.

Ως γνωστόν η πειραϊκή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης τον Γενάρη για την απόκτηση – «πακέτο» των δύο ποδοσφαιριστών έναντι ενός ποσού κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να μετακομίζει άμεσα στου Ρέντη και το ντύσιμο του Έλληνα στόπερ στα «ερυθρόλευκα» να παίρνει παράταση για το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Marca - SL.gr, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ίγκορ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα το προσεχές καλοκαίρι!

Συν τοις άλλοις υπήρξαν δεύτερες σκέψεις για τον Πασαλίδη και εν τέλει αποφασίστηκε παρά την συμφωνία με τον Αστέρα, να μην προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην ενεργοποίηση του deal και να ακυρώσει την άφιξη του 21χρονου κεντρικού αμυντικού στου Ρέντη μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να δρομολογηθούν (σύμφωνα με τα νέα δεδομένα) και οι δύο υποθέσεις με πρωταγωνιστές τους Ίγκορ και Πασαλίδη. 

 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή