Η μπάλα στο πλεκτό
Ραντεβού Γιαννακόπουλου με Σαραβάκο, Μπασινά, Καραγκούνη, Κυργιάκο, Φύσσα και Καμάρα! – Εκπρόσωπος του κονσόρτσιουμ στου Μαξίμου!

 

Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

“Τalk of the town” αποτελεί τις τελευταίες ημέρες στην πολιτεία του Παναθηναϊκού, η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεπικουρούμενος από το κονσόρτσιουμ ξένων επενδυτών για το “Athens Alive”.

Λογικό κι απολύτως αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς την ελπίδα που γεννά στους οπαδούς του «τριφυλλιού» ένα πολυδάπανο project με το ειδικό βάρος να αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο, που σε ποδοσφαιρικό επίπεδο διανύει εποχές σκληρού μνημονίου και αγωνιστικού…μαρασμού παραμένοντας εκτός τίτλων και διακρίσεων.

Οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα (χωρίς να καταγράφονται σε real time από τα ΜΜΕ) κι εκτός από το… κυβερνητικό μέτωπο και το επόμενο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου για το “Athens Alive”, στο οποίο ειρήσθω εν παρόδω αναμένεται να παραβρεθεί και εκπρόσωπος του κονσόρτσιουμ, στα σκαριά βρίσκεται ένα ραντεβού με ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και τίμησαν στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας και προκαλούν διαχρονικά «γκελ» στον κόσμο λόγω των Παναθηναϊκών αισθημάτων τους κι όχι μόνο ασφαλώς.

Συνάντηση που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης δεν αποκλείεται να λάβει χώρα ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και προσκεκλημένους τους Δημήτρη Σαραβάκο, Άγγελο Μπασινά, Γιώργο Καραγκούνη, Σωτήρη Κυργιάκο, Τάκη Φύσσα, καθώς και τον Αριστείδη Καμάρα, με θέμα συζήτησης την ενεργοποίηση των παλαίμαχων παικτών σε καίρια πόστα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό από την στιγμή που ολοκληρωθεί το deal για το “Athens Alive” και υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα που έχουν συνδέσει ιστορικά το όνομά τους με τον Παναθηναϊκό, τυγχάνουν τεράστιας αναγνώρισης και σεβασμού από τον κόσμο της ομάδας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους θέλει κοντά του για την επόμενη μέρα του συλλόγου. 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή