Η μπάλα στο πλεκτό
Το κερασμένο τραπέζι στους παίκτες σουπερλιγκάτης ΠΑΕ από παράγοντα άλλης ομάδας!

 

Αφηγείται η «Σοφή – Γιαγιά» στην στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Συνέβη κι αυτό στον όμορφο και θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της νύχτας!

Επί τη ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές σουπερλιγκάτης ομάδας που αναπνέουν τον καθαρό αέρα της επαρχίας, είχαν μία καλή ευκαιρία να κατέβουν στην Αθήνα και να επισκεφτούν έναν από τους μουσικούς ναούς της πρωτεύουσας.

Από τους πλέον δημοφιλείς στο χάρτη του “Athens by Night” που ειδικότερα τις Κυριακές «μαγνητίζει» κόσμο και κοσμάκη από την κοινωνία της στρογγυλής θεάς, με αποτέλεσμα να θυμίζει κάτι από ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Αφού ξεφάντωσαν με την καρδιά τους ακούγοντας τις πενιές του, πετώντας το λουλουδικό τους και πίνοντας τα ποτάκια τους, οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!

Ούτε ευρώ παρακαλώ!Βλέπετε, το τραπέζι με όλα τα σπέσιαλ παρελκόμενα φέρεται - σύμφωνα με τον αστικό μύθο - να ήταν πληρωμένο, ή καλύτερα κερασμένο!

Τι πράγμα;… Πώς είπατε;… Από ποιον;…

Από μια σουπερλιγκάτη ψυχή ή αλλιώς έναν παράγοντα  που κυκλοφορεί με το κουστούμι άλλης ομάδας στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι είχε ασφαλώς τους λόγους να «φτιάξει» τα παιδιά για μια μεγάλη χαρά που του έδωσαν.

Συμβαίνουν κι αυτά τα ωραία στον όμορφο κόσμο της νύχτας και του ελληνικού ποδοσφαίρου.     

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε το web-site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie απο εμάς.Αποδοχή